Over de E-learning Cursus Bouwen aan brandveilige logistiek

Het zijn met de toegenomen vraag naar logistiek vastgoed goede tijden voor investeerders, projectontwikkelaars, adviseurs, bouwbedrijven,  architecten en andere dienstverleners. Er moeten veel belangen gediend worden: die van investeerders, overheden, opdrachtgevers. En daarbij hebben ook andere partijen nog hun eigen inbreng en visie. In dat tumult van belangen, verlangen en adviezen moet de uiteindelijke opdrachtgever en gebruiker de juiste beslissingen nemen over brandveilige keuzes bij nieuwbouw en overname bestaande gebouwen. Om hieraan tegemoet te komen laat de branchevereniging VNCW een cursus ontwikkelen die ondernemers en managers meer kennis en inzicht moet geven over constructies, materiaalsoorten en brandveiligheid in het algemeen.

Het ontwerp van een nieuwe opslag verlangt een brede kennis van brandveiligheid. Er moeten keuzes gemaakt worden over de locatie, constructies en materialen. Keuzes zoals beton of staalbouw, zijn dakluiken toegestaan of niet, is steenwol brandwerend of niet etc. Daarnaast moeten toepassingen van brandveilige oplossingen afgestemd worden op strategische beslissingen. Gaat men een gebouw voor 5 jaar neerzetten of voor de lange duur. In deze cursus worden in 5 modules alle aspecten van brandveilige logistiek doorgenomen: van de locatiekeuze, vergunningverleningsproces, wet- en regelgeving, bouwmaterialen, constructies tot speciaal logistiek zoals PGS15 opslagen tot brandbeveiligingssystemen.

Aanrader? Jazeker! De cursus werd al door vele cursisten gevolgd en goed gewaardeerd.


Voor wie

De cursus is geschikt voor SHQE managers, facilitair managers en eindverantwoordelijken binnen de chemische – en logistieke keten. Bovendien ontvang je na deelname het Certificaat Bouwen aan brandveilige logistiek.


Vooropleiding

Een vooropleiding is niet vereist. 


Cursusduur

Minimaal 4 uur. Wij raden aan dit te verdelen in twee avonden en iedere keer 2/3 modules en 2/3 vragenlijsten door te nemen of vijf avonden en dan 1 module met vragenlijst in te vullen.


Kosten

Kosten: 199,- per persoon
Inbegrepen: Cursusmodules, achtergrondinfo, nakijken van uw antwoorden door een specialist, Certificaat.


Registreren

Na aanmelding voor de cursus ontvangt u een bevestiging dat u zich voor de cursus hebt geregistreerd. Na betaling kunt u de cursusbrief meteen downloaden om de cursus te starten. Vergeet niet de cursusbrief naar de andere deelnemers te sturen.

Aanbevolen? Definitief! De cursus is al door veel studenten gevolgd en gewaardeerd. We kunnen het niet eenvoudiger maken.

Registreer uw medewerkers nu: Meld u aan.

Inloggen kan hier.