Over de E-learning cursus Bouwen aan brandveilige logistiek

Cursus Bouwen een brandveilige logistiek

Het zijn met de toegenomen vraag naar logistiek vastgoed goede tijden voor investeerders, projectontwikkelaars, adviseurs, bouwbedrijven,  architecten en andere dienstverleners. Er moeten veel belangen gediend worden: die van investeerders, overheden, opdrachtgevers. En daarbij hebben ook andere partijen nog hun eigen inbreng en visie. In dat tumult van belangen, verlangen en adviezen moet de uiteindelijke opdrachtgever en gebruiker de juiste beslissingen nemen over brandveilige keuzes bij nieuwbouw en overname bestaande gebouwen. Om hieraan tegemoet te komen laat de branchevereniging VNCW een cursus ontwikkelen die ondernemers en managers meer kennis en inzicht moet geven over constructies, materiaalsoorten en brandveiligheid in het algemeen.

Het ontwerp van een nieuwe opslag verlangt een brede kennis van brandveiligheid. Er moeten keuzes gemaakt worden over de locatie, constructies en materialen. Keuzes zoals beton of staalbouw, zijn dakluiken toegestaan of niet, is steenwol brandwerend of niet etc. Daarnaast moeten toepassingen van brandveilige oplossingen afgestemd worden op strategische beslissingen. Gaat men een gebouw voor 5 jaar neerzetten of voor de lange duur. In deze cursus worden in 5 modules alle aspecten van brandveilige logistiek doorgenomen: van de locatiekeuze, vergunningverleningsproces, wet- en regelgeving, bouwmaterialen, constructies tot speciaal logistiek zoals PGS15 opslagen tot brandbeveiligingssystemen.

Aanrader? Jazeker! De cursus werd al door vele cursisten gevolgd en goed gewaardeerd.

Voor wie

De cursus is geschikt voor SHQE managers, facilitair managers en eindverantwoordelijken binnen de chemische – en logistieke keten. Bovendien ontvang je na deelname het Certificaat Bouwen aan brandveilige logistiek.

Kosten

Kosten: 199,- per persoon
Inbegrepen: Cursusmodules, achtergrondinfo, nakijken van uw antwoorden door een specialist, Certificaat.

Inschrijven

Via de link hieronder surft u naar onze webshop alwaar u de cursus kunt bestellen en het aantal cursisten kunt opgeven. Wij verzoeken u in het Memoveld van de bestelpagina de namen, emailadressen en geboortedata van de cursisten op te geven. Wanneer u de betaling heeft gedaan (via i-deal of via bankoverschrijving) ontvangt u automatisch een download link. Hier vindt u de cursusbrief met daarin de link naar de website en het wachtwoord. Zorg er voor dat u deze brief zelf naar alle cursisten stuurt. Zij kunnen dan direct aan de slag.

Geef nu uw medewerkers op: klik hier: Registratiepagina.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Facebook
Twitter
Visit Us